tag:blogger.com,1999:blog-6444435162847526060.post4449984976444023018..comments2024-03-10T12:05:56.143+01:00Comments on Świat Pachnie Szarlotką: Tarta z Białą Czekoladą i GranatemDroczilkahttp://www.blogger.com/profile/03906319922482027679noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6444435162847526060.post-21434889366898664622017-09-29T23:56:32.510+02:002017-09-29T23:56:32.510+02:00Ja zwykle pozwalam rozpuszczonej czekoladzie wysty...Ja zwykle pozwalam rozpuszczonej czekoladzie wystygnac, bo wtedy lekko gęstnieje. Co do ciasta, można wylewać zarówno na ciepłe, jak i na zimne... Droczilkahttps://www.blogger.com/profile/03906319922482027679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6444435162847526060.post-18906408743973967662017-09-29T23:12:14.151+02:002017-09-29T23:12:14.151+02:00Witam Kasiu, chciałabym upewnić się czy musi wysty...Witam Kasiu, chciałabym upewnić się czy musi wystygnąc płynna czekolada przed napełnianiem ciasta? I czy dobrze zrozumiałam, że napełniamy gorące ciasto dopiero wyjęte z piekarnika? Nie jestem pewna.<br />Dziękuję z góry. Pozdrawiam Katia Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6444435162847526060.post-4768584463550172862017-05-05T07:40:23.780+02:002017-05-05T07:40:23.780+02:00Twoja tarta wyglada cudowne, nie dziwić się ze cie...Twoja tarta wyglada cudowne, nie dziwić się ze cieszy się takim powodzeniem :)Lekarze od kuchnihttps://www.blogger.com/profile/11628358554305744207noreply@blogger.com