Bonne Maman Czyli Nie Ma Jak U Babci
Wielka Bitwa Dań w Restauracji Abażur
Babeczki Red Velvet i Czekoladowe Trufle czyli Walentynkowo w Batidzie
Karp Milicki, Wykwintne Ziemniaki i Wino od Sąsiada..
Świątecznie i Orzechowo z Kikkoman i Tabasco
O 1 kieliszek za daleko czyli Boże Narodzenie we Włoszech z Marco Ghia
Warsztaty "kuchnia orientu"
Kuchnia Koreańska - Warsztaty Kimchi oraz Promocja Książki :Tradycje Kulinarne Korei"
Nowa Odsłona Boscha czyli..Technologiczne Cuda na Kiju
Z wizytą w fabryce Lubelli
Eko Warzywa z Własnej Grządki - Warsztaty Sławka Sendzielskiego w Pracowni Manualnej
Piwa było w bród czyli Love Beer w Akademii Kulinarnej Whirlpool
Ryby i Owoce Morza - Warsztaty Marki Frosta z Witkiem Iwańskim
Weekend w Kazimierzu czyli..Jak się Bawi Blogosfera Kulinarna
Polskie Piwo po Włosku czyli Książęce Menu by Marco Ghia
Na Straganie w Dzień Targowy..Włoskie Słyszy się Rozmowy..
Spotkanie w Manufakturze Czekolady Chocolate Story
Kulinaria w Soczewce Wiedzy
Grand Prix Magazynu Wino 2013
IV Ogólnopolski Salon Win i Alkoholi
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Serdeczne dzięki za wszystkie opinie i komentarze. :-)